Over ons

WBR Producties houdt zich bezig met twee onderdelen, te weten verhuur van materialen tijdens feesten en partijen, alsmede het bedrukken van kleding en aanverwante werkzaamheden.

Verhuur van materialen:

Om uw feesten en partijen tot een succes te maken, verhuren we diverse materialen. Op deze website kunt u een aantal onze producten bekijken. WBR verhuurt tenten, toiletwagens en springkussens, maar bijvoorbeeld ook serviesgoed, bestek en tafelkledij. Wanneer u naar iets op zoek bent dat niet op deze website vindbaar is, kunt u altijd navraag doen. Wij kunnen alle zorg voor uw feest, groot of klein, op ons nemen. Uiteraard kunnen we niet alles aan ons zelf houden. Daarom werken we samen met enkele partners, die precies dezelfde kwaliteit nastreven als wijzelf. Heeft u gevonden wat u zoekt? Op deze website kunt u op bijna elke pagina reageren via het menu links op de pagina.

Bedrukken en Borduren

Naast het verhuren van materialen, houden we ons bezig met het bedrukken en borduren van textiel en aanverwante werkzaamheden. Door gebruik te maken van verschillende machines, zijn we in staat om, naast het printen en snijden van textielfolies, spandoeken, vlaggen, banieren etc. te maken. Vrijwel ieder ontwerp is haalbaar.

Naast het bedrukken is het ook mogelijk om te borduren. We borduren voornamelijk kleding, maar bijvoorbeeld ook mutsen en bad- en handdoeken. Textiel wordt altijd specifiek per klant besteld. Voorraad hebben we niet, dus houd daar rekening mee als u tijdig materialen wilt ontvangen.

Onze klanten, naast particulieren ook veel bedrijven, instellingen en verenigingen, komen bijna allemaal uit de regio Zuidwest Nederland.