Kadertent

De kadertenten worden vaak gebruikt bij de sjiekere feesten en evenementen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een bruiloft, een receptie of een open dag van een bedrijf. De kadertenten zijn daarnaast ook zeer geschikt om tijdens een evenement gasten in te ontvangen. Onze kadertenten kunnen we in verschillende formaten plaatsen. De minimale maat is 5×10 meter, de maximale maat is 50×10 meter. Telkens is er een tussenstap van 5 meter mogelijk. De tent kan zowel met, als zonder vloer worden geplaatst. De nokhoogte van de tent is 4,4 meter. De zijkanthoogte is 2,4 meter

De zijkanten van de kent kunnen worden voorzien van boogvensters of van dichte zeilen. Aan de voorkant van de tent kan een dubbele deur worden geplaatst, compleet met pushbar. 

De zeilen van de tenten voldoen allen aan de geldende brandvoorschriften.

Wij plaatsen deze tenten altijd zelf, in samenwerking met minimaal twee volwassenen beschikbaar gesteld door de huurder. Wij zorgen ervoor dat u verzekerd bent van de ideale locatie voor uw evenement!

Terug naar tenten

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of weten of dit product beschikbaar is op de datum van uw evenement? Vul dan het formulier hiernaast in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Ik wil meer informatie

Kies een product
Springkussens
Tenten
Interieur
Koelwagens
Frietwagen
Toiletwagen
Versturen